Zrazy wołowe duszone z grzybami

Mięso oczyścić, umyć, pokrajać w poprzek włókien na plastry, zbić tłuczkiem, oprószyć lekko pieprzem. Cebulę obrać, opłukać. Jedną cebulę posiekać jak najdrobniej, wymieszać z pietruszką, posolić.

Czytaj więcej..

Befsztyk z polędwicy wołowej

Polędwicę oczyścić, wykrawając błony, umyć, osuszyć. Pokrajać na 2 porcje (w poprzek włókien), lekko zbić tłuczkiem, uformować okrągłe befsztyki. 

Czytaj więcej..

Bitki w Sosie Pieczeniowym z Jarzynami

Warzywa umyć, oczyścić i pokroić w plasterki lub paseczki.

Czytaj więcej..

Tornedo z polędwicy wołowej

Polędwicę oczyścić wykrawając ścięgna i błony. Umyć, osuszyć i pokrajać na 4 porcje. 

Czytaj więcej..

Grillowane Skrzydełka z Sosem Paprykowym

Skrzydełka przyprawić vegą do drobiu i majerankiem, wymieszać z częścią oleju i zgrillować.

Czytaj więcej..

Ragout wołowe z ziołami

Mięso oczyścić z błon i ścięgien, umyć, osuszyć, natrzeć roztartym z solą czosnkiem i lekko obrumienić na patelni do smażenia bez tłuszczu.

Czytaj więcej..

Pierś Faszerowana Szpinakiem z Sosem Tex-mex

Piersi kurczaka nafaszerować doprawionym szpinakiem i przyprawic vegą do drobiu, następnie upiec.

Czytaj więcej..

Zrazy wołowe nadziewane pieczarkami

Mięso oczyścić z błon i ścięgien, umyć, osuszyć, pokrajać w plastry, zbić tłuczkiem. Każdy plaster natrzeć czosnkiem przeciśniętym przez praskę.

Czytaj więcej..

Piccata Drobiowa w Ziołowym Karmelu Balsamicznym

Umyte jarzyny pokroić w krążki, posypać Vega do warzyw i lekko podsmażyć do koloru na oliwie – pozostawić lekko chrupiące w ciepłym miejscu.

Czytaj więcej..
< 1 ... 35 36 37 ... 51 >
facebook