Home
O mnie
Artykuły
Produkty ze świata
Czy wiesz, że...
Sztuka dekoracji
Kulinarne ABC
Przepisy
Przystawki i przekąski
Na ciepło
Na zimno
Zupy
Dania główne
Mięso
Ryby i owoce morza
Dania wegetariańskie
Dania mączne
Grzyby w roli głównej
Jednogarnkowe
Sałatki i surówki
Sosy
Desery
Napoje
Potrawy świąteczne
Galeria
Najmłodsi w akcji
Imprezy
Erfurt
Luxemburg
Szkolenia
Czekolada
Dzikie Gotowanie
Szkolenie III
Szkolenie IV
Sztuka dekoracji
Kontakt
Przystawki i przekąski
Zupy
Dania główne
Sałatki i surówki
Sosy
Desery
Napoje
Potrawy świąteczne
Dania główne
Desery
Napoje
Potrawy świąteczne
Przystawki i przekąski
Sałatki i surówki
Zupy
Kapusta pekińska w rosole - kuchnia chińska
Składniki:
25 dag kapusty pekińskiej lub włoskiej
2 szklanki wywaru
Przepis:
Wypłukaną kapustę pokrajać w paski o szerokości 1 1/2 cm. Wsypać do wywaru, doprowadzic do wrzenia, gotować około 30 min na małym ogniu, aż warzywo stanie się miękkie.
Proporcje: dla 3-4 osób.
Wróć do reszty przepisów