Obraną i pokrojona w paseczki cebulę zeszklić na olej wraz z drobno pokrojonym czosnkiem. Dodać rozmrożoną Mieszankę Chińską.
Obraną i pokrojona w paseczki cebulę zeszklić na olej wraz z drobno pokrojonym czosnkiem. Dodać rozmrożoną Mieszankę Chińską.
Cebulę i boczek podsmażyć, zalać częścią wody, dodać liść laurowy, ziele, majeranek i zagotować.
Podroby dokładnie wymyć, włożyć do garnka z wodą, dodać cebulę, seler, marchewkę. Zagotować, odszumować. Gotować na małym ogniu przez godzinę.
Pokroić ogórki w kosteczkę i 200g zmiksować razem z peperonatą i pomodoriną, dodać wodę mineralną.
Kaszę wypłukać, zalać wodą i zostawić na noc.
Do gorącej wody włożyć ziemniaki pokrojone w kostkę i rosół jarzynowy gotować na małym ogniu.
Mięso zmielić, oprószyć papryką i pieprzem, podsmażyć na oleju. Zalać mięso wodą, dodać zupę gulaszową Hugli, wymieszać i zagotować.
Na maśle podsmażyć starte warzywa.
Zupę cebulową przygotować wg przepisu, dodać cukier, wino, gałkę muszkatułową.